Routebeschrijving

 

Plan je route naar Psychocare, Papiermolen 26 in Houten Google maps of zie onderstaande routebeschrijving.

Routebeschrijving Papiermolen 26, kamer A.0.11 te Houten

ROUTEBESCHRIJVING MET DE AUTO:

Belangrijk! Neem pas de afslag Houten vanaf de A27 (vanaf of naar Breda)

Ga als je de afslag Houten hebt genomen beneden aan de afslag naar links en volg deze weg helemaal tot dat deze eindigt in een T-splitsing. Ga hier rechts af.
Je rijdt dan de rondweg op. Blijf op de Rondweg (dit gaat met nogal wat bochten gepaard) en volg de borden “ de Molen” en/of “ de Molenzoom”.

Nadat je onder een viaduct bent doorgegaan, kom je uit op een rotonde (met rechts van je de Rabobank). Neem de derde afslag op de rotonde; richting “de Molen”.

Vrijwel direct na het verlaten van de rotonde sla je links af en daarna gelijk weer links. Je rijdt dan (inderdaad) op een fietspad.
*Neem vervolgens de 1e afslag rechts; de Poldermolen op. Volg dit kronkelige weggetje.
Aan het einde; aan je linkerhand van dit weggetje bevind zich de ingang van mijn kantoor (zie foto).

Bel daar aan op nummer 26 en ik zal de deur voor je openen. Mijn kantoor is op de begane grond; links. Er is een wachtruimte waar je kunt plaats nemen.

Parkeren: Voor mijn kantoor is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Als het vol is: een stukje terug heb je goede kans op een parkeerplek. Rijdt dan als volgt: na het verlaten van de rotonde ga je direct de 1e afslag links. In plaats van daarna direct weer links het fietspad op te gaan; ga je rechtdoor. Je rijdt dan een gebied met een sporthal op; daar zijn meer parkeerplaatsen. Loop als je geparkeerd hebt terug naar het fietspad en vervolg de routebeschrijving bij *

ROUTEBESCHRIJVING MET DE TREIN:

Vanaf station Houten: neem vanaf het perron de trap af naar beneden en loop vanaf de trap rechtdoor. Je bent nu in de fietsenkelder. Blijf rechtdoor lopen: je loopt naar de achteruitgang.
Sla bij het verlaten van de fietsenkelder links af. Loop naar de rotonde en buig daar rechtsaf.

Hier vind je ook het busstation. (Als je wilt kun je hier ook verder met de bus) Alle bussen rijden tot mijn kantoor. De busrit duurt 2 à 3 minuten. Je moet uitstappen bij de 2e halte. Als je uitgestapt bent; kijk naar rechts en loop de Poldermolen in. Volg vanaf daar de routebeschrijving hieronder, vanaf *

Je loopt op een lange, slingerende weg met aan beide zijden kantoren.
Blijf rechts lopen en loop deze weg helemaal uit. Als je bijna aan het einde bent: * sla rechts af de Poldermolen in. Volg dit kronkelige weggetje dat links afbuigt tot aan de ingang van mijn kantoor (zie foto). Bel aan bij nummer 26.
Heb je toch problemen met het vinden van de weg; bel mij dan op: 06 17421707

 

Mijn locatie
Bereken route